Rypejakt

Jaktområder:

Rotfjellet (nordøst for Bergum):

Rotfjellet er et meget attraktivt jaktområde for lirype. Det er i tillegg noe fjellrype i de høyereliggende deler av terrenget. Vannet Daningan ligger sentralt i området, og Møteplass Børgefjell har to Linder 440 Fishing aluminiumsbåter med 4hk Yamaha motor for utleie. Vi tilbyr i tillegg leie av Helsport Varanger 8-10 lavvo med feltsenger, vedovn og tørr ved, samt transport av varer/utstyr med snøscooter til leirplassen. GPS-posisjon til båtplass: 65.35226 / 14.41175.
Se kartutsnitt over jaktområdet her.

Slettfjellet (nord for Bergum):

Slettfjellet er også et bra terreng for jakt på lirype. Området er lettgått, og egner seg godt for jakt med hund. Det er ikke fjellrype i dette terrenget. Vannet Småvatnan ligger i den østlige delen av området, og vi tilbyr våre gjester å leie en Linder 410 Fishing aluminiumsbåt og ei lita hytte i lia nær vannet.  Hytta har 2 sengeplasser og vedovn. GPS-posisjon til båtplass: 65.39579 / 14.20709. GPS-posisjon til hytte: 65.39394 / 14.20601.
Se kartutsnitt over jaktområdet her.

Susenfjellet (sør for Bergum):

Ved å gå over hengebrua over elva Susna like nedenfor gården, er man raskt inne i et attraktivt jaktterreng for både lirype og fjelltype. I lia til Susenfjellet er det terreng for skogsfugl. Området egner seg også godt for vinterjakt på rype. Vi tilbyr leie av lavvoleir med Helsport Varanger 8-10 lavvo med feltsenger, vedovn og tørr ved, samt transport av varer/utstyr med snøscooter til leirplassen.
Se kartutsnitt over jaktområdet her.

Sandskarlia (sørvest for Bergum):

Dette området ligger vest for Susenfjellet, og er også et attraktivt jaktterreng for både lirype og fjelltype. Også her kan man treffe på skogsfugl på tur opp i rypeterrenget. Området egner seg også godt for vinterjakt på rype.
Se kartutsnitt over jaktområdet her.

Vi selger de aktuelle jaktkort for området.

Kontakt oss:

Adresse

Susendalsveien 3701,
8690 Hattfjelldal

Phone

+47 900 47 001