Fiske

Daningan:

Dette er et svært attraktivt vann for fiske etter ørret og røye.  Det er en tur på 3,2 km fra parkeringsplass ved Harrvasstua (11,5 km østover fra Bergum). Vi tilbyr leie av to Linder 440 Fishing aluminiumsbåter med 4hk Yamaha motor. Gjestene kan i tillegg leie to Helsport Varanger 8-10 lavvo med feltsenger, vedovn og tørr ved. Dette gir mulighet for fine naturopplevelser i dette attraktive området.  I vinterhalvåret kan vi etter avtale formidle snøscootertransport fra Bergum til Daningan.

Småvatnan:

Dette er godt fiskevatn både for stang-, oter- og isfiske etter ørret.  Tur på 2,5 km fra parkeringsplass, også et godt egnet turmål for barn.  Vi tilbyr leie av ei lita hytte med 2 sengeplasser, en Helsport Varanger 8-10 lavvo med 4 feltsenger og en Linder 410 Fishing aluminiumsbåt. Det er en fin bålplass like ved vannet. I vinterhalvåret kan vi etter avtale formidle snøscootertransport fra Bergum til Småvatnan.

Elva Susna:

Tur på 400 m fra Bergum.  Dette er et fint alternativ for de som ønsker en liten kveldstur.  For en litt annerledes fiskeopplevelse i elva, kan Børgefjell Hytteutleie låne ut 2 bambusstenger på 5 meter.  Dette er det ikke mange unge som har prøvd før!  Vi har en gapahuk og en flott bålplass med benker nede ved elva.  Det er en hengebru over elva, som leder deg inn i et bra multeterreng.  En Linder 465 kano kan leies for padling av en strekning på ca. 8 km, dette er en fin naturopplevelse.

Vi selger de aktuelle fiskekort for området:

Personer under 20 år og over 67 år fisker gratis med stang og oter, men de må kjøpe fiskekort dersom de skal fiske med garn.

Les fiskeregler for området her.

Utdrag fra hytteboka: ”Fisketuren ble en enorm opplevelse. Fiske var helt utrolig! Takk for et minne for livet!»

Kontakt oss:

Adresse

Susendalsveien 3701,
8690 Hattfjelldal

Phone

+47 900 47 001